1999rarelyfine

Bartender

Vad gör en bra pokerspelare?

Bankrollhantering hjälper till att jämna ut de oundvikliga upp och ner. Att ha 50-100 buy-ins för ditt vanliga spel rekommenderas för att överleva variansen. Detta innebär att en 100 NLHE-spelare bör ha minst 5000-10 000 sparade, annars riskerar du att gå sönder. Spelare kan lägga till mer pengar till sin insats så länge de fortsätter att få täckning av de andra spelarna. Den sista spelaren som täcker, som kallas “sista ut” eller “ut”, förlorar potten till de andra spelarna, eller “suckers”, som vann potten.

Du vill ha action spelare som gör många misstag. Undvik “nitty” bord där alla spelar tätt och aggressivt. Leta efter lösa passiva spelare som ringer för ofta men bluffar inte eller satsar stort utan starka händer. Tabelldynamik spelar också roll. Ett exempel på spel är att en spelare gör en 5 satsning (“bet”), det finns ingen annan satsning ännu och en spelare ringer (“ringer”). En spelare vid bordet har nu två val: att satsa en gång och vika eller att göra en annan 10 satsning.

Både den ursprungliga spelaren och den ursprungliga samtalaren täcker nu två gånger och har förlorat sin ursprungliga insats. En spelare vid bordet väljer att ringa. Spelaren som ringde har en kunglig flush. Således har de andra spelarna vid bordet nu möjlighet att välja om de ska täcka en gång och bli av med spelaren vid bordet eller täcka två gånger och dubbla den ursprungliga satsarens pengar. Du kan lära dig mer om spelet genom att titta på TV-pokerprogram samt spela poker på olika casino pokerrum eller online på din dator.

En annan spelare bestämmer sig nu för att höja honom, så att spelaren vid bordet satsar två gånger (10 5) och ringer två gånger (10 5) med en annan spelare höjer sin 10 satsning. Detta spel är ett bra spel att lära sig poker eftersom det lär dig begreppen att matcha en motståndare satsning, höja och ringa med dina egna pengar. Det är viktigt att komma ihåg att poker är ett spel av skicklighet, https://www.comparebuzz.net/sv och att satsa för mycket pengar kan leda till att förlora spelet.

Ett annat viktigt tips för nybörjare är att undvika att satsa för mycket pengar. Istället är det viktigt att satsa bara tillräckligt med pengar för att vinna spelet. Detta spel spelas i tre steg, pre-flop, flop och turn. Detta innebär att spelare har ett fast antal kort som de kommer att spela med. Det finns två sätt att spela poker: Texas Hold’em och Omaha. Poker är ett spel som spelas på ett bord som är täckt i känt.

Location

No properties found